Jordemoder

af Heidi Hajslund
Jordemoder

Jeg tilbyder…

Jeg arbejder som jordemoder både i den traditionelle forstand, men også bredere.

Her skriver jeg lidt om det, jeg også laver…

Kvinde-grupper

Jeg faciliterer rituelle cirkler for kvinder i alle aldre og livsfaser. F.eks årstidscirkler og cirkler ifm. overgangen til en ny livsfase. I rituelle cirkler inddrager jeg årstidens elementer, samt evt. sang, guidet meditation, blid bevægelse/dans/yoga og trommerejse.

Læs mere under Kvindecirkler

Trommerejse

En dyb nærværsøvelse med mulighed for at opnå indre ro og en større sikkerhed på dig selv. Jeg tilbyder shamanistiske trommerejser 1:1 og i grupper.

Læs mere under Trommerejser

Overgangs-ritualer

Både for mænd og kvinder. Jeg holder et rituelt rum med oplæg og evt. trommerejse for grupper der ønsker en særlig markering af overgangen fra en (livs)-fase til en anden. For eksempel i forbindelse med overgangen fra barn til voksen, overgangen til forældreskabet, overgangsalder, nyt job, flytning, m.m. Desuden mulighed for en rituel markering af årets højtider f.eks solhverv og jævndøgn.

Kontakt mig for mere information

Stress

Jeg er uddannet stress-coach og certificeret i stress-reducerende øreakupunktur (NADA). Jeg inddrager naturen aktivt i samtaler og coaching.

Kontakt mig for mere information

Velværebehandling

En blid og afspændende kropsbehandling, der giver ro til krop og nervesystem. Jeg anvender forskellige metoder, bla. rebozo og kropsmassage og behandlingen tilrettelægges individuelt, så den bliver lige som du har brug for.

Kontakt mig for mere information

Mere fra bloggen

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu