En-til-en

En-til-en tilrettes individuelt, efter en indledende telefonisk samtale.

Eksistentielle samtaler i naturen

Walk and talk i naturen sammen med mig. Emnet kan være stort eller småt. Måske ønsker du hjælp til at komme godt igennem en overgang, måske føler du dig stresset, angst, deprimeret, ensom eller har en følelse af, at mangle retning i livet.
Vi bruger skoven og årstiden som ramme for samtalen og benytter os af naturterapeutiske metoder udervejs. Du får et rum til at sætte ord på tanker og bekymringer. Jeg hjælper dig med at finde ro og mærke dig selv, så du kan finde de svar du har brug for.

Cyklus og kvindeliv

Rådgivning om menstruationscyklus og de forskellige overgange og livsfaser i kvindelivet

Til dig der gerne vil lære mere om din menstruationscyklus og inspireres til, hvordan du kan bruge den som en styrke. Eller til dig der oplever udfordringer ift. din cyklus.

Det Nordiske Årshjul

Til dig der gerne vil lære at leve i takt med de skiftende årstider, i stedet for, måske ubevidst, at kæmpe imod.

Jeg er overbevist om, at det er en styrke at kunne mærke i krop og sind, hvad det vil sige at leve cyklisk med de indre og ydre årstider. Hver gang der sker et skift i årstiderne, ændrer energien sig. Med en bevidsthed om det skift der sker i energien i og omkring dig og hvordan du tager dig kærligt af dig selv i forskellige årstider, mindsker du den stress, der ellers kan opstå, hvis du overhører kroppens signaler.

Samtaler med Heidi en-til-en

Varselstagning i naturen

Til dig der gerne vil lære at bruge naturen som vejleder i små og store livssituationer.

Shamanistisk trommerejse

Til dig der ønsker dybere kontakt med din essens og naturen omkring dig. Til trommens beroligende rytme, får du mulighed for at slappe af, give slip på hverdagens tanker og bekymringer og åbne sindet for forskellige indsigter.

Akupunktur

Stess-reducerende øreakupunktur (NADA) Til dig der er stresset, har svært ved at sove eller svært ved at mærke dig selv.

Blid kropsbehandling

Til dig der har spændinger i kroppen, føler dig stresset eller blot har brug for en velværebehandling med ro til krop og nervesystem. Jeg kombinerer forskellige metoder bla. rebozo, massage og akupressur, så behandlingen bliver lige det du har brug for.

Ring mig op

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig og vi tager en uforpligtende snak om dine behov og ønsker, og om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

En til En

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu