Om mig

Jeg er vild med at blive rusket af den hårde vestenvind, svømme i den iskolde fjord og løbe på mudrede skovveje. Samtidig elsker jeg også sommerens sprudlende energi, solens varme stråler, lune lyse aftener, sensommerens frugt og efterårets ro og smukke farver.

Jeg har dybe rødder i den nordiske natur, som vækker mine sanser og hjælper mig til at komme helt til stede i nuet. Jeg er kvinde, mor til to dejlige drenge, gift med min mand Thomas og jordemoder.

Jeg brænder for at hjælpe kvinder til trivsel i alle overgange og livsfaser. Med Urkraft & Kvindeliv ønsker jeg at inspirere dig til et liv med mere natur og nærvær over for dig selv og i dine relationer.

I mit job som jordemoder er jeg vidne til en af livets store overgange, nemlig overgangen til moderskabet. I forbindelse med at man bliver mor, vil man være i en sårbar livsfase hvor man har behov for støtte og opbakning. Sårbarheden i denne livsfase er en styrke der giver den nybagte mor mulighed for at opleve følelser og livserkendelser, som kan sammenlignes med den visdom, man kan få i andre kritiske livssituationer f.eks. ved svær sygdom og tab. En af mine vigtige opgaver som jordeomder er, at guide og støtte kvinder i denne livfase, en fase der giver os mulighed for, for alvor at forbinde os til kroppens og sindets visdom og urkraft.

Gennem livet oplever vi mange små og store overgange, nye livsvilkår og faser vi skal vænne os til og hvor vi vil opleve sårbarhed. Vi skal være omstillingsparate og dog er der altid noget der er som det plejer, f.eks. naturen. Naturen kan vi bruge som et anker i denne erkendelse. Jeg bruger naturen og årstidernes skiften som inspiration til livets ydre og indre rytme samt til at danne en ramme omkring styrkende ritualer i alle livets overgangsfaser

Med Urkraft & Kvindeliv ønsker jeg at inspirere dig til et enklere liv med mere natur og nærvær over for dig selv og i dine relationer.

Kærlig hilsen Heidi Hajslund

Uddannelse og erfaring

  • Uddannet Shakti yoga-instruktør
  • Jordemoder siden 2009
  • 8 års erfaring med psykologisk rådgivning
  • En bred viden om psykologiske problemstillinger samt stresscoach uddannelse og har rådgivet mere end 1000 mennesker med stress eller i andre sårbare livssituationer
  • Uddannelse i akupunktur og certificeret i øreakupunktur (NADA)
  • Diverse kurser i og erfaring med mindfullness og yoga samt nordisk shamanisme og urtekendskab.

Jeg fordyber mig løbende i kurser og workshops der har naturen og kroppen som omdrejningspunkt.

Om Heidi Hajslund

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu