The Rite of the Womb

af Heidi Hajslund
The Rite of the Womb

Foto: Heidi Hajslund

Den 13. rite: Healing af livmoderen

Forleden modtog jeg Den 13. rite: Healing af livmoderen.

Den 13. rite er dyb og smuk ceremoni der ærer og healer livmoderen, eller området for livmoderen, hos kvinden selv der modtager riten, men også hos de kvinder der er gået forud for hende 🌹

Ceremonien for livmoderen hjælper kvinder til at give slip på alt den frygt og smerte, som kvinder gennem mange generationer har båret rundt på.

Der er så meget skyld og skam forbundet med livmoderens kraft, hvilket også kommer til udtryk i vores sprogbrug. Som eksempel hører og læser jeg indimellem stadig kvinders kønsdele bliver omtalt som skam-læber og skam-ben og menstruation som “lort”.

Livmoderen er skabt til liv og glæde! Lad os derfor både i sprog og i daglig praksis øve os i at sende kærlighed og healing til vores livgivende skaberkraft og vores største powercenter.

🌹 Omtal altid din livmoder og kønsdele i positive vendinger.

🌹Send dagligt kærlighed fra dit hjerte ned til din livmoder. Forestil dig en hellig flod mellem hjerte og livmoder der forbinder kærlighed fra dit hjerte med din livmoders skabende kraft.

🌹Træk dagligt vejret ind og helt ned til din livmoder. Forestil dig hvordan du via din udånding sender den livgivende energi fra livmoderen rundt i hele din krop.

Nu hvor jeg har modtaget indvielsen, ønsker jeg også at dele den med andre kvinder.

Hvis du ønsker at modtage den 13. rite gratis, er du velkommen til at kontakte mig.

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu