Nordisk Kvindecirkel med Naturen som omdrejningspunkt

af Heidi Hajslund
Nordisk Kvindecirkel med Naturen som omdrejningspunkt

At mødes i cirkel, med den nordiske årstid som omdrejningspunkt, er dybt meningsfuldt for mig.

Jeg er overbevist om, at det er en styrke at kunne mærke i krop og sind, hvad det vil sige at leve cyklisk med de indre og ydre årstider.

I går holdt jeg rum for en gruppe kvinder, hvor vi rituelt markerede overgangen til det nye år.
Med sanselig selvomsorg tunede vi ind på, hvad der sker på indersiden, i vinterens mørke tid, og hvordan vi, hver især, kan bruge vinterens styrke, i vores hverdagsliv.

Vi gav tak for det gamle år og satte intentioner for det nye, som små frø i den mørke muld, der til foråret vil begynde at spire.

Trommerejsen inviterede kvinderne til at give slip på hverdagens tanker og bekymringer, mens trommens rolige rytme hjalp dem til en dybere forbindelse med deres egen indre visdom.

Der findes mange overgange i livet. Og der findes tiden midt imellem overgangene.

At mødes i en nordisk kvindecirkel giver en pause fra hverdagen og rum for at mødes, med alt det vi er. Det giver mulighed for, at spejle os i andre kvinder, ro til at mærke vores egen inderside og mod til at gøre det, som vi inderst inde ved, er det bedste for os.

Tak til alle de kvinder der fandt frem til mig i mørket og omfavnede vinterens indadvendte og stille tid.

Tak for jeres deltagelse, delinger og dejlige tilbagemeldinger.

Det er så vildt hvor meget vi kan sammen, når vi mødes i et kærligt og nærende fællesskab!

Min intention for det nye år er, at holde kvindecirkel med den nordiske årstid, som omdrejningspunkt, hver gang der sker et skift på årshjulet, dvs. forårsjævndøgn, sommersolhverv, efterårsjævndøgn og vintersolhverv.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller at være med, kan du skrive til mig her og så kontakter jeg dig.

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu