Mange kilder til næring og kraft

af Heidi Hajslund

Der er mange kilder til egen næring og kraft. For mig er det nærende at gå eller løbe en tur i skoven sammen med min hund, vinterbade, danse, tegne, synge, skrive, lave god mad eller høre god musik. Jeg fyldes også af energi af at være sammen med gode mennesker, f.eks i kvindefællesskaber. I dag holdt en anden kvinde rummet og inspirerede mig til at se dybt indad 💚 Et vigtigt arbejde der går forud for mødet med de kvinder jeg guider gennem moderskabet. Tanja Eskesen holder livgivende kurser i Svendborg og har skrevet nogle fantasktiske bøger om kvinder og kraft. Se mere på hendes hjemmeside www.tanjaeskesen.dk 🍁🍂🍁


Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu