Den vilde natur

af Heidi Hajslund
Den vilde natur

Foto: Heidi Hajslund

Jeg bruger den vilde natur og haven til at lande igen efter en skøn weekend på det længe ventede kursus “shamanens vej” hos Maria fra Hyldemors Have.

Nordisk Shamanisme (det lyder eksotisk, men det er det ikke, der findes bare ikke et bedre navn) handler om hvordan vi kan søge visdom og styrke i naturen og om ritualer fra Nordens tidlige spirituelle tradition 🌿

Jeg er stadig lidt høj efter så mange dejlige mennesker, dans, trommerejser og kraftsang. Og jeg er fyldt til randen med viden og inspiration 💚

Min skønne tromme, som jeg har bygget hos Liv fra WeDoNature, var selvfølgelig også med på rejsen.

Jeg glæder mig til at bruge mine nye færdigheder i cirkler sammen med dejlige kvinder samt til individuelle sessioner.

Kontakt mig hvis du er interesseret i at jeg holder rummet for dig og dine veninder og hjælper jer til at markere en overgang med et styrkende ritual eller hvis du ønsker individuelle sessioner med trommerejse og indre guidning.

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu