Kvindecirkel med trommerejse

Denne kvindecirkel er for dig der har brug for et åndehul med ro og næring til krop og sjæl samt kontakt til din iboende kraft og intuition.

Snart svøber sensommeren sin gyldne kappe over landskabet. Det er tid til at høste frugten - tid til taknemmelighed - og tid til at samle sjælen.

Vi er en cirkel af kvinder fordi kvindefællesskaber styrker og fordi vi som kvinder er på en fælles rejse i et liv i bevægelse.

Med udgangspunkt i min erfaring som jordemoder, stresscoach og vejleder i shamanistisk praksis vil jeg inspirere dig til at leve et cyklisk liv i takt med urtiden både på det indre og det ydre plan.

Vi mødes på den naturskønne oase Vibevadgaard, Blæsenborgvej 9 i Lejre lørdag den 27. august 2022, kl 9-11. Kom gerne 5 minutter før.

Dagen består af et lille oplæg, simple nærværsøvelser, blid bevægelse med fokus på åndedrættet og guidet trommerejse.

Dagen er for kvinder i alle aldre og livsfaser. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, hvis blot du har et åbent sind og lyst til udvikling

Medbring en en notesbog og noget at skrive med samt et lille tæppe til at have over dig.

Pris 380 kr.

Tilmeld dig kvindecirklen


Har du spørgsmål, så send mig en e-mail.

Sensommerkvindecirkel med trommerejse i Lejre, august 2022.

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu