Nydelsesfuld Cyklus Workshop

Lørdag den 2. marts kl. 10-15 på smukke Vibevadgaard i Lejre.

Dagen er for dig, der gerne vil inspireres til at træde ind i din kvindelige cyklus og bruge den som en vej til øget selvindsigt, vitalitet og glæde. Du vil få en forståelse for din krops kvindelige rytme og inspireres til at udleve dit fulde potentiale.

Dagen består af en vekslen mellem oplæg, blid og feminin bevægelse (alle kan være med) samt øvelser der inviterer dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur.

Du får:

🌺 Viden om din menstruations faser

🌺 Øvelser til at mindske gener og stress

🌺 Oplæg om cyklisk visdom og spiritualitet

🌺 Inspiration til egenomsorg

🌺 Shakti Yoga

🌺 Guidet meditation

🌺 Trygt og nærende kvindefællesskab

Der vil være the og forfriskninger i løbet af dagen. Medbring selv din frokost.

Om Shakti Yoga

Shakti Yoga er en yogaform, der nærer alle aspekter af at være kvinde og kvindekroppen. Det er en yogaform, der i sprog og praksis åbner muligheder for, at det specifikt kvindelige kan blive en vej til øget selvindsigt, frihed og kærlighed. En yogaform, der tager afsæt i, at en forståelse og respekt for det cykliske princip er afgørende for kvindelig vitalitet, glæde og kvinders spirituelle empowerment.

Om underviseren

Heidi Hajslund (Urkraft & Kvindeliv) har været jordemoder i 15 og og er også uddannet Shakti Mentor.

Heidi holder Nordiske Kvindecirkler, årstidscirkler og workshops om cyklisk livsstil og feminin sundhed. Derudover underviser hun i yoga og fødselsforberedelse og arbejder som jordemoder på Roskilde Sygehus.

Praktisk

Pris: 1150 kr.

Tid og sted: Lørdag den 2. marts kl. 10-15 på smukke Vibevadgaard i Lejre.

Tilmelding

Tilmeld dig workshoppen ved at udfylde formularen herunder.

Nydelsesfuld Cyklus Workshop

Leder du efter en privat jordemoder i Roskilde? Jeg har flyttet min privat jordemoder-virksomhed til adressen jordemoder.eu